Eko Clean Service je firma koja se profesionalno bavi čišćenjem i održavanjem poslovnih, stambenih i industrijskih objekata. Pored tradicionalne metode čišćenja i raznih mašinskih obrada zaprljanih površina, za redovan program održavanja primenjujemo najsavremeniju tehnologiju u našoj branši, omogućavajući nam da za neuporedivo kraće vreme postignemo vrhunske rezultate.

www.ekocleanservice.rs

· ODRŽAVANjE HIGIJENE U POSLOVNIM OBJEKTIMA (poboljšavanje standarda)

Kompanije čija je delatnost održavanje prostorija konstantno se suočavaju sa istim izazovom, a to je postizanje najviših standarda u čišćenju na dnevnom nivou koristeći tradicionalne metode, a glavni problem je uvek predstavljao nedostatak vremena za postizanje željenih rezultata.

· SPORTSKI OBJEKTI I UGOSTITELjSKI SMEŠTAJ (važnost prvog utiska)

Kako današnjica nosi užurban životni stil sve više i više ljudi pokušava da umanji stres provodeći svoje slobodno vreme u fitnes centrima, gde su visoki higijenski standardi prioritet.

· MEDICINSKI OBJEKTI (borba protiv infekcija)

Borba protiv rezistentnih, takozvanih super bakterija i sanitarna kontrola su dve najveće brige moderne medicine i zdravstvenog sistema.

· PROIZVODNjA I PRODAJ HRANE (ekonomski i higijenski sistemi)

U današnje vremeu prostorijama gde se priprema hrana izazov je održati visoke higijenske standarde uz minimalan trošak. Pritisci koji dolaze od strane javnosti i vlasti koje je uz to propraćeneo medijskom pažnjom stavlja čitav problem u žižu javnosti.

About-us