100 % ČISTO

Pro Vap je vrhunska mašina za čišćenje, koja postiže efektivnu dekontaminaciju prostora od nečistoće.
Pro Vap je parni čistač i predstavlja rešenje za čišćenje različitih sredina, gde su prisutni najviši higijenski standardi. Pruža efikasno čišćenje i saniranje uz dodatak posebne pregrade koja dozira deterdžent pri svakoj upotrebi.
Pro Vap je idealno rešenje za zdravstvene i rezidencijalne sredine, sanitarne prostorije, gde je konstantno prisutna borba protiv rezistentnih bakterija, virusa, a to predstavlja najveću brigu za medicinsku profesiju danas.
Pro Vap je bio podvrgnut nezavisnim naučnim bakteriološkim i zdravstvenim ispitivanjima. Ova istraživanja su upravo dokazala da predstavlja pouzdano sredstvo i tako može biti uspešno integrisan u procesu čišćenja i sanitarnih kontrola koje su preporučene od zdravstvenih ustanova.

GAMI Light

GAMI light je uređaj namenjen za prečišćavanje vazduha od mikroorganizama i virusa u zatvornim prostorijama, dok ljudi borave ili obavljaju razičite delatnosti u njima. Princip njegovog rada zasniva se na činjenici da su mikroorganizmi neotporni na ultravioletno zračenje talasne dužine 253,7 nm. Prinudnim strujanjem vazduha iz prostorije preko izvora UV zračenja u uređaju vrši se prečišćavanje vazduha i ponovno vraćanje istog u prostoriju. Tako se vazduh u jednoj prostoriji može pročistiti do različith nivoa, što zavisi od nivoa zagađenosti i dotoka neprečišćenog vazduha u tu prostoriju.
Zaštita od UV zračenja izvedena je naročitom konstukcijom uređaja tako da se nesmetano može boraviti u prostoriji dok GAMI light radi.
Kućište je od UV rezistentnog, specijalnog pleksiglasa, debljine 4 mm koji propušta sve delove spektra svetlosti osim spektra UV, što omogućava da ovaj uređaj ima i funkciju izvora svetlosti kao i dug vek trajanja.
Ugrađen je PHILIPS-ov izvor UV zračenja izrađen u skladu sa najnovijim svetskim propisima, čiji je radni vek preko 2000 sati. Snaga ugrađenog izvora UV zračenja je 30 W.
Uređaj poseduje i 50-mikronski ulazni filter u funkciji zaštite od čestica prašine i ostalih mehaničkih nečistoća iz prostorije koja se prečišćava.
Kompletan sklop je opremljen elektronikom koja detektuje i signalizira slabljenje ili prestanak rada lampe, izazvan nekim nedostatcima.